Lepa Brena oduševila publiku u Krnjaku

Gotovo trosatnim atraktivnim i temperamentnim nastupom Lepa Brena večeras je raspametila četiri hiljade fanova na koncertu u Krnjaku.

Od prve pjesme “Uđi slobodno” pa do zadnje “Hajde da se volimo”, Brena je suvereno vladala pozornicom, a zbor njenih fanova oduševljeno je pjevao stare i nove hitove. Uz sjajnu glazbenu pratnju Brena Team benda, ova popularna pjevačica izvela je pjesme koje su je vinule u glazbeni vrh tadašnje Jugoslavije, a kasnije i Balkana, poput Mile voli disko, Sanjam, Bum Cile bum, Hajde da se volimo, Boli me uvo za sve, Nežna žena, do onih novijeg datuma i više pop stila kao što su Uđi slobodno i balada Marine Tucaković Pazi kome zavidiš. Mnogi su Brenin koncert doživjeli emotivno, a neki su se na samom početku koncerta i u trenutku Breninog dolaska na “stage”  i rasplakali.

Pjevačica je svim je ženama čestitala njihov dan, a fanove, od onih najmlađih do najstarijih, bacila je u trans pjevajući “Jugoslovenku”.

Na koncert su pristigli obožavatelji iz svih dijelova Hrvatske, od Splita i Zadra, do Zagreba, Krapine, Rijeke, Pule, Vukovara, Osijeka, Gospića i naravno, Karlovca. Uz njih, na koncert su pristigli i brojni posjetitelji iz Srbije,Slovenije te Bosne i Hercegovine. Nitko od njih nije krio  zadovoljstvo Breninim nastupom.

Dva bračna para tako su iz Zadra te Splita, unatoč zatvorenoj autocesti zbog bure, “povukli” sve do Krnjaka da bi vidjeli nastup ove pjevačice.

Brenin “outfit” na nastupu sastojao se od dvije haljine, jedne crno-srebrne s resicama, te druge zlatno-crne, također s resicama. Osim što je oduševila energičnim nastupom, Brena je obožavatelje oduševila i izgledom te vitkošću.

– Brenu smo slušali u bivšoj državi, a volimo je i sad, pjesma nema granica, rekli su, pa dodali da su oduševljeni spektaklom kojeg je pjevačica priredila u Krnjaku.

I doista,kako je rekao jedan Zagrepčanin, u šatoru je vladala sjajna atmosfera koju su dodatno osnažili  efekti vatrometa, ali i sjajni profesionalni plesači beogradskog kazališta koji su pratili Brenin nastup.

Poseban gost večeri bio je splitski pjevač Luka Nižetić koji je s Brenom otpjevao pjesmu “Jedan dan života”, a potom u dvadesetak rasplesanih minuta zabavljao publiku, uz to bacajući cvijeće djevojkama.

Brena i njen tim pobrinuli su se da ova večer bude upamćena i po prosidbi, pa su tako na pozornicu pozvali mladića koji je vrlo hrabro zaprosio svoju djevojku, a ona, naravno pristala reći “da”.

Iako je cijeli koncert bio prožet sjajnom atmosferom, Brena je pri kraju publiku dodatno oduševila svojevrsnim miksom “brzih stvari”, ne prestajući pokazivati zavidnu energiju i kondiciju.

‘Hajde da se volimo’ bila je i zadnja poruka s njenog koncerta koju je kasnije “podvukla” i pjevajući refren Beatlesove “All you need is love”.

Osiguranje koncerta bilo je odlično, zaštitari, među kojima i karlovački, odradili su odličan posao, a nikakvih problema nije zabilježila niti policija. Iako su mnogi bili skeptični oko mjesta održavanja koncerta, Brena je pokazala da je vrhunska profesionalka, a riječi Zadranina koji je na koncert doveo cijelu obitelj možda najbolje opisuju kako su se gosti osjećali. – Nama ništa ne smeta, niti nas to ne brine, atmosfera je bila vrhunska.

radio-mreznica.hr

admin