RIJEČ NAČELNIKA

Poštovani posjetitelji!

Zadovoljstvo mi je pozdraviti Vas putem službene web stranice Općine Krnjak. Web stranica je prije svega sredstvo za promoviranje naše Općine i prezentiranje svih komparativnih prednosti našeg kraja potencijalnim posjetiteljima i ulagačima, ali i izvor informacija našim mještanima o svim događanjima na području Općine; o radu općinske uprave, mjesnih odbora, udruga i sportskih društava. Želimo da naši mještani i ostali posjetitelji u svakom trenutku imaju na raspolaganju sve relevantne informacije.

Općina Krnjak kao područje od posebne državne skrbi proteklih godina suočila se s nizom iskušenja i problema, no izazovi koji su pred nama nisu ništa manje zahtjevni, posebice u današnje vrijeme globalne ekonomske krize koja je zahvatila cijeli svijet.Kako bi maksimalno iskoristili postojeće potencijele, smatram da službene web stranice Općine Krnjak mogu biti generator koji će doprinjeti razvoju općine. Također, biti će nam izuzetna čast i zadovoljstvo ako Vas ove stranice potaknu da posjetite našu općinu i uživate u ljepoti i netaknutoj prirodi Općine Krnjak.

Nadam se da će nam ova stranica omogućiti lakšu i uspješniju komunikaciju između mještana i uprave te Vas ujedno pozivam da nam uputite svoje primjedbe, prijedloge i ideje kako bismo još bolje radili na obostrano zadovoljstvo.

Načelnik,

Dejan Mihajlović   mag.ing.pro.