Održana Izvještajno-izborna Skupština Pododbora SKD “Prosvjeta” Krnjak

Dana 24.03. 2016. godine u vijećnici općine Krnjak s početkom u 18.00 sati, održana je redovna Izvještajno-izborna Skupština krnjačkog Pododbora SKD “Prosvjeta”.

Sjednicu je otvorio i prisutnih 19/24 delegata, te goste pozdravio g. Slobodan Kunić, Podpredsjednik Pododbora, a ujedno je za poginule u terorističkom napadu u Briselu odana pošta minutom ćutanja. Po usvajanju Dnevnog reda i izbora Radnog predsjedništva, sjednicom je rukovodio g. Ilija Matijević, te su u nastavku podneseni Izvještaj o radu i Financijski izvještaj za 2015. godinu od strane dosadašnjeg Sekretara gđice Milene Bižić, koji su jednoglasno usvojeni.

Pošto je jednoglasno dana razrješnica starom rukovodstvu, na prijedlog Kandidacijske komisije kojom je predsjedavala gđa Vanja Matijević, predloženi su kandidati za novo rukovodstvo tj. Predsjedništvo Pododbora od 7 članova, te delegata i zamjenika delegata u Glavnu Skupštinu SKD “Prosvjeta”, koji su jednoglasno izabrani kako slijedi;

Milena Bižić – Predsjednik, Slobodan Kunić – Podpredsjednik, Perica Matijević – Sekretar, Goranka Grijaković – Blagajnik, te Milena Sipić, Goranka Mandić i Rade Grijaković – članovi Predsjedništva Pododbora. Delegat za Glavnu Skupštinu – Perica Matijević, zamjenik delegata Milena Bižić. Jednoglasno je zatim usvojen Plan rada za 2016. godinu, koji je predložila nova Predsjednica, a potom su se prisutnima obratili; g.Čedomir Višnjić – Predsjednik SKD “Prosvjeta”, te gđa Snježana Čiča – voditeljica biblioteke SKD “Prosvjeta, koji su uz gđu Sanju Klipa – Predsjednicu Koordinacije SKD “Prosvjeta” za Kordun i Gorski Kotar, kao gosti prisustvovali ovoj Skupštini.

admin