Izvještajno-izborna Skupština Pododbora Krnjak

Dana 28.06.2015. (nedjelja) u prostorijama općinske vijećnice, a na osnovu Odluke Predsjedništva Pododbora SKD “Prosvjeta”Krnjak od 19.06., održana je vanredna Izvještajno-izborna Skupština Pododbora Krnjak.

Razlog održavanja vanredne Skupštine su ostavke dosadašnjeg Predsjednika Pododbora g. Gorana Vugdragovića i njegovog zamjenika g. Milića Gazibare, koji zbog česte odsutnosti nisu više u mogućnosti kvalitetno obavljati navedene funkcije.

Nakon usvajanja izvještaja o radu i financijskog izvještaja, pristupilo se izboru novog rukovodstva koje sačinjavaju: Dajana Maćešić – Predsjednik, Slobodan Kunić – Podpredsjednik, Milena Bižić – Sekretar, Goranka Grijaković – Blagajnik, te članovi Predsjedništva; Goranka Mandić, Milić Gazibara i Milena Sipić.

Donesen je i Plan rada za naredni period koji je uz dopune jednoglasno usvojen. Skupštini su kao gosti prisustvovali g. Siniša Ljubojević, član Glavnog odbora SKD “Prosvjeta” i gđa. Sanja Klipa, Predsjednica Koordinacije SKD “Prosvjeta” za Kordun i Gorski Kotar.

admin